Szabolcs Szakács (SzSza)

Experiență profesională


2015 – prezent:   Partner Communication Specialist @Hewlett-Packard (HP)
2013 – 2015:   Marketing Project Manager @eMAG

La eMAG fac parte dintr-o echipă de tineri profesioniști, și mă ocup în principal de partea de marketing pentru eMAG Ungaria. Ce fac mai exact? Foarte multe lucruri, care au legatură directă sau indirectă cu o campanie de marketing, inclusiv rapoarte și estimări. Project management, traduceri, mesaje campanii, detalii grafică, promovare, înregistrare de voce pentru reclame TV/radio, concursuri cu premii, social media, campanii de abonare la newsletter, regulamente și multe altele se numără printre lucurile cu care mă ocup.

2012 – 2013:   eCommunications Specialist @Hewlett-Packard (HP)

La HP am fost responsabil de comunicarea firmei cu partenerii business: crearea și trimiterea newsletterelor targetate pe diferite segmente, asigurarea conținutului (inclusiv grafic) actualizat pe portalul dedicat partenerilor, creearea materialului și training-ul live al partenerilor. În afară de cele menționate anterior, am ținut, de bunăvoie și din proprie inițiativă, training-uri atât pentru colegii din departamentul meu, cât și celor din alte departamente, despre folosirea Photoshop-ului și despre creearea codului HTML al unui newsletter.

2011 – 2012:   Senior Technical Support Engineer & Case Manager @Lenovo

Call-center tehnic, unde la început îi ajutam pe cei care sunau cu probleme legate de produsele lor, marca Lenovo (notebook-uri, tablete, telefoane, PC-uri / workstation-uri), mai apoi mă ocupam de coordonarea echipei de suport tehnic și de rezolvarea cazurilor mai complicate. Făceam training colegilor și, uneori, luam parte la selecția posibililor angajați noi.

2010 – 2011:   Co-fondator @Handcrafter Dream Studio

Am înființat, împreună cu o colegă talentată, firma Handcrafted Dream Studio în Danemarca. În mare parte ne ocupam de webdesign și print design. Odată cu întoarcerea mea în țară am închis firma, deoarece administrarea ei de la distanță nu era tocmai o soluție, cum nici găsirea clienților nu dădea rezultate în condițiile acestea.

2004 – 2007:   IT specialist & Webmaster @Sabrio Consulting

Un loc de muncă flexibil, unde sarcinile variau destul de mult. Într-o clipă setam rețeaua și fileserver-ul, iar în clipa urmatoare mă ocupam de webdesign sau alegeam componentele PC, ca mai apoi să le asamblez și să pregătesc calculatorul unui nou client.


Educație


2009 – 2011:   Syddansk Erhvervsskole

Multimedia Design & Communication

2008 – 2011:   Southern Denmark University

Computer engineering

2006 – 2010:   Universitatea Titu Maiorescu

(Inițial “Știința și technologia informației”, mai apoi, pe scurt) Informatică